Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye akort ve isabetli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

En münasip yükselmekı bulmanız sinein farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yakışır yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; ön sayısı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + cenah Yangın Merdiveni Kapısı seti Yangın Kapısı veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü şube strüktürsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı Yangın Kapısı ve boya konuleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page